Fysioterapia on kivun poistamista sekä ihmisen työkyvyn, toimintakyvyn ja liikkumisen edistämistä. Fysioterapia on kokonaisvaltainen hoito, missä arvioidaan asiakkaan voimavarat ja mahdollisuudet.

Fysioterapiassa arvioidaan asiakkaan ongelmat koknaisvaltaisesti ( terveyttä, liikkumista, toimintakykyä).

Fysioterapian menetelmät ovat esim. Ohjaus, neuvonta, terapeuttinen harjoittelu, eri manuaallisia teknikkoja esim. Faskia käsittely, mobilisaatio.

Fysioterapeutti tutkii, testaa ja selvittää syyt ongelmien/ oireiden takana.

Fysioterapeutti on Valviran vahvistama terveydenhuollon hyväksymä asiantunija.

Hyvät syyt tulla fysioterapian ovat niska- tai selkäkivut, nivelten kivut ja erilaisia rasitusvammoja. Leikkausta ennen ja jälkeen. Päänsärky tai huimausta.

 

Esim. Minun käyttämät hoitomenetelmät. Manuaalista hoitoa, mobilisointia, faskia manipulaatio, Mc Kenzie, sähköhoito, ultraääni hoito, neuraalikudoksen hoito, kinetic control, henkilökohtaiset harjoitusohjelmat, pehmys kudosten hoito (hieronta) ja tarvitessa voin myös tukea ravintoneuvonnalla.

 

Varaukset netin kautta tai puhelimitse. Koktikäynnit aina puhelimitse.

Fysioterapi/a

Fysioterapian hinnasto

30 min

45

45 min

60

60 min

75

Hoitoaikoihin sisältyy riisuutuminen ja pukeutuminen. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Peruuttamasta ajasta perimme hoitomaksu. Perutus tulisi tehdä viimeistää edellisenä päivänä. Laskutuslisä 3€. Hinnat sis. alv 0%.